Tillväxt och ambition

Bolagen som ingår i vår portfölj är innovativa och skapar nya möjligheter i Halland.

Lindhe Xtend

Lindhe Xtend designar och säljer användarvänliga och flexibla proteser och tillbehör. Målet är att ge användaren ett fritt och rörligt liv med hög livskvalitet. Proteserna utvecklas i nära samarbete med användare under devisen ”Make it possible”.

lindhextend.com

365ID

365id erbjuder effektiva id-säkerhetstjänster till företag, myndigheter och privatpersoner, såväl nationellt som internationellt.

365id.com

Raytelligence

Raytelligence utvecklar radarteknologi för monitorering av vitalparametrar som är först i sitt slag. Bolagets teknologi, bestående av sensor och molntjänst, paketeras som tjänster till vårdgivare världen över.

raytelligence.com

Isovox Medtech

ISOVOX® MedTech är ett portabelt röstbås som stänger ute störande ljud och buller vid inspelning och röstanalys. Tillsammans med ett flertal logopeder i Sverige är ISOVOX® MedTech utvecklad för att förenkla och förbättra arbetet för logopeden, varje dag, med varje patient, i varje behandlingsrum. En kvalitetssäkring för varje patient.

isovoxmedtech.com

Easyserv

Med hjälp av modern teknologi effektiviserar vi service, drift och underhåll av värmesystem. Detta ger fastighetsägaren större trygghet, bättre driftsekonomi samt leder till minskad klimatpåverkan.

easyserv.se

EMTW AB

Utvecklar och säljer basfordon för arbete i vägars och järnvägars sidoområde, samt tillhörande applikationer som gör den användbar året runt och i olika konstellationer beroende på land och behov.

emtw.se

Flourish

Flourish är en helt ny typ av mjukvara som man använder för att samla feedback i arbetsgrupper och team. Utöver detta fungerar Flourish utmärkt för att göra pulsade mätningar och löpande följa upp nyckeltal.

flourish.se

Ondemove

Ondemove utvecklar en serie av hörselprodukter som ersätter eller är ett komplement till dagens hörapparater. Produkterna är framtagna i nära samarbete med hörselskadade och har utgått från deras upplevda behov.

Resultat är produkter med överlägsen prestanda som är intuitivt enkla att använda och som användaren gillar.

ondemove.eu

Meeting Maker

Meeting Maker är som Spotify och Airbnb, men för möten. En digital plattform och ett ekosystem som gör det enklare att planera, boka, bjuda in, köra och följa upp ett möte eller en konferens. En plattform som gör vanliga människor till mötesproffs.Ett unikt team, en unik produkt, med en unikt bra timing på marknaden.

meetingmaker.se

Perisign

PERIsign är buksmärtans EKG. Med hjälp av PERIsign kan doktorn snabbt, säkert och kostnadseffektivt avgöra hur svårt sjuk en patient med akut buksmärta är. En bedömning som idag tar lång tid och leder till tusentals onödiga röntgenundersökningar, bara i Sverige. PERIsign kommer revolutionera flödet på akutmottagningar världen över och minska feldiagnoser och lidande för patienter samtidigt som vårdgivaren sparar pengar och personalresurser.